Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 11. syyskuuta 2012

Veronasta Esteen - tänään ei ole yhtään niin kuuma kuin eilen

Verona, tiistaiaamu, eli uusi päivä, uudet haasteet.

Tämän päivän suurimmat haasteet ovatkin ensinnäkin valita mihin mennään ja toiseksi päästä ulos Veronasta, se ei aina ole ihan helppoa suurkaupungeissa. Mutta sitä ennen, kun jotkut vielä kuorsaa, on vielä aikaa käydä tutustumassa Veronan liikkeisiin, taitaa olla ihan hyvä että ne aukeaa vasta kymmeneltä, näihin hintoihin ei taida oma budjetti riittää. On Vuittonia ja Cartieria, ja satoja muita joista tavallinen tallaaja ei ole edes kuullut ja hintalaput nähtyään, ei edes harmita ettei ole niistä kuullut. Mutta on tässä laskettu, että tunti on aikaa etsiä oikeat liikkeet ja tunti shoppailla :-) Kyllä siinä ajassa jo ehtii paljon:-) Vaikka valitettavaa on että kun matkaa on vielä jotain pari sataa kilsaa, niin ei sitä paljon voi mukaan lisää ottaa.

Päivän ja illan päivitystä...

Ei se sitten meikäläisen kuorsaamisen aikana ostanut mitään? Hmmm... näin kyllä meikäläiselle uskoteltiin ja tuo toinen satulalaukku pullistelee salaperäisesti eikä jotkut pääse lähellekään joidenkin laukkuja...? Ja nyt yöpaikassamme kaupungissa nimeltä Este paikallisen toriaukio on ympäröity samanlaisilla muotiliikkeillä, hinnat vaan näyttävät olevan jotain muuta kuin Veronassa. Ilmeisesti toisessa sivulaukussa on jokin salalokero, koska minut istutettiin aika pikaisesti taas yhden muotiliikkeen vastapäätä olevaan kahvilaan nauttimaan lasillinen paikallista punaviiniä :-)

Tämä Este on oikein viihtyisä ja idylinen paikka, maisemaa hallitsee satoja vuosia vanha linna. Hotellin ikkunasta avautuu maisema linnan muureille, alapuolella kuuluu iloista alkuasukkaiden äänekästä keskustelua. Semmoinen erikoisuus täytyi nyt todeta, että näköjään Italiassakin joutuu turvautumaan noutopizzaan! Kahviloita täällä on tuossa torin muotiliikkeiden vieressä vaikka kuinka, ravintoloita vain muutama. Ja nekin kaikki kiinni, "koska on tiistai. Tomorrow open, prego".

No, hotellinpitäjä tuumasi että hakekaa vain pizzat tuosta nurkan takaa ja tulkaa vapaasti syömään tähän hotellin kahvilaterassille, minä myyn teille kyllä oluet :-) hyvät pizzat kyllä olivatkin. Ja koska tänään ei tosiaan ollut yhtään niin kuuma kuin eilen, päätimme sitten +34 asteen helteessä vetäistä päivän saldoksi 73 km. Samalla loppui sitten toinen eli viimeinen Dexal-pullokin, saa nähdä mennäänkö loppumatka pelkällä vedellä. Ja voi olla että jäämme tänne vielä toiseksikin päiväksi. Ollaan sen verran edellä aikataulusta, lisäksi houkuttelisi hiukan käydä päiväpiknikillä läheisellä kukkulalla, tutustua ehkä linnaan ja tietty tutkia vähän tarkemmin muotiliikkeiden tarjontaa :-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti