Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 8. syyskuuta 2012

Lauantain suunnitelma

Lauantaiaamu alkoi lämpimänä ja aurinkoisena Salossa, kimaltelevan Garda-järven rannalla. On kyllä kaunis paikka, ei voi muuta sanoa.

Hotelli oli ihan ok, ja mietittiin jos oltais jääty toiseksi yòksi, mutta koska huoneita ei ollut täksi yòksi vapaana, niin päätettiin tehdä uusi suunnitelma. Käytiin aamiaisella, joka oli tähänastisista hotelleista paras, oli nimittäin tuoretta sämpylää, juustoa ja jotain kinkun tapaistakin (Monzalle siis). Samalla mietittiin taas vaihtoehtoisia suunnitelmia tälle päivälle.

Koska takana on jo kolmelta päivältä se lähemmäs 200kilometriä päätettiin, että ei lähdetä alkuperäissuunnitelman mukaan fillaroimaan kohti pohjoista (paljolti vaikutti myòs se, että ne tunnelit pelottaa oikeasti). Eli Saloonkaan ei jäädä kun ei ole tilaa hotellissa...no lähdetään sitten ihan etelä Gardalle, Sirmeonelle, näyttää tosi kivalta paikalta. Keli on niin hieno ettei tänään huvita hirveästi riehua, joten nyt otetaan oikeasti tällainen leppoisa päivä. Parinkymmentä kilsaa fillarointia mahdollisesti Gardan rantaa seuraillen, etsitään hotelli paikasta nimeltä Desenzano d. Garda, sieltä nimittäin pitäisi saada sitten sunnuntai aamuna lautta kohti pohjoista ja Rivaa. Toivotaan nyt vaan että siellä on vapaita huoneita, mutta kyllä me jotain keksitään.

Nyt ulos ja auringosta nauttimaan, Joutsenossa kuulemma lämpòtila oli eilen huimat 7 astetta, täällä 31 astetta, joten nautitaan nyt lämmòstä niin kauan kuin voidaan...ja onhan tässä vielä yli viikko aikaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti