Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 3. syyskuuta 2012

Signori, accendete i motori!

Kuten matkakumppanini tuossa aiemmin varsin nasevasti totesi, vain tärkeät asiat tehdään ensin... :) no, nyt sitten tänään on tehty muutama vähemmän tärkeä juttu, kuten matkareitin karttojen tulostus (kiitos Google Maps), kohtuullisen kattava laukkujen pakkaus, viimeisten reissutarvikkeiden hankinta... sillä lailla! :)

Ihan muutama kommentti tähän väliin esim. fillareiden pakkaamisesta. Lentoyhtiö Air Balticilta vielä varmistin muutama päivä sitten (eli hyvissä ajoin) että miten fillarit pitää valmistella reissua varten. Vastaus tuli kiitettävän nopeasti sähköpostilla: rittää että tangon kääntää rungon suuntaisesti ja irrottaa pedalit! No höh, helppoa kuin heikompien töniminen! Eli ei muuta kuin hyvissä ajoin 9 tuntia ennen lentoa irrottamaan polkimia... juu... helppoa!

No, omasta testivoittaja-Inserasta tietenkin pedalit lähtivät muutamalla hauiksen pullistamisella :) mutta tämä toinen matkakulkuneuvo, Nishiki, jossa alkuperäiset Shimanon lukkopolkimet... pisti hanttiin oikein kunnolla. Lopulta, hajotettuani varsin järeän kuusiokoloavaimen ja vuodatettuani litroittain hikeä sekä kassikaupalla erinäisiä kirosanoja polkimet suostuivat irtoamaan... Mielenkiintoista muuten on se, että Inserassa ei ole toisella puolella ns. vastakierrettä, mutta Nishikissä on? Ihme logiikkaa, varmaan taas joku diplomi-insinöörien lauantai-illan aivoriihen tulos?

No, fillarit on nyt pakattu siistiin nippuun koukkuun auton taakse odottamaan kuljetusta kohti Lappeenrannan lentokenttää. Neljä Ortliebin sivulaukkua pullistelee vain tarpeellisesta tavarasta ja kaksi etulaukkua kameroinen odottavat malttamattomina tuulen halkomista Milanosta kohti Monzan rataa ja siitä sitten kohti Garda-järveä. Yllättäen muuten laukuille kertyi kuitenkin painoa noin 5 kg per laukku!






Ja kuten oheinen sääennuste edelleen kertoo, luvassa on ihan kohtuullista fillarointikeliä. Voi olla että toisen matkakumppanin (esiintyy joskus nimimerkillä Nariseva laakeri) aiemmin mainitsemat 30 kpl proteiinipatukkaa tullaan syömään varsin löysässä olomuodossa = avaa patukka päästä ja lorota suoraan suuhun. No sitä odotellessa voi katsoa vaikka oheisen valmisteluvideon:

Justiina Goes Italy

Näihin kuviin ja tunnelmiin, palataan kun ollaan Milanossa :) Italia, stiamo arrivando!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti