Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 17. elokuuta 2012

Villa Edera Hotel Venice - VARATTU

Hotelli Lidon saarelta (Venetsiaan tutustumista varten)

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187870-d234789-Reviews-Villa_Edera_Hotel-Venice_Veneto.html

Varattiin tällainen hotelli 3 yöksi Lidon saarelta. Siis matkan viimeisiä päiviä varten. Lueskeltiin paljon Venetsian hotelleista ja tultiin siihen lopputulokseen, että voisi olla mukavampaa olla yötä jossain muualla kuin keskustassa, joten arvostelujen ja Sannan vinkin perusteella päädyttiin sitten varaamaan hotelli Lidosta. On kuulemma halvempaa ja rauhallisempaa, sekä Venetsian ainoa hiekkaranta löytyy myös täältä.

Pitäisi olla hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä lentokentälle, että Venetsian keskustaan. Eli toisille saarille pitäisi päästä helposti Vaperettolla/vesibussilla tai mikä nyt sitten oikea nimi sille onkaan. Eiköhän sekin selviä paikan päällä. 



Milanon ekan yön hotellin lisäksi ei sitten muita yöpymisiä meinata etukäteen varata. Ollaan yötä sitten siellä missä tuntuu siltä, ei tällaista reissua saa aikatauluttaa ja suunnitella liikaa. Siitä katoaa muuten se vapauden tunne ja seikkailumieli. Silloinhan olisi oikeastaan sama kun menisi jollekkin valmiille pakettimatkalle.

Nyt ei kyllä malttaisi odottaa reissua enää yhtään. Yli kaksi viikkoa vielä...
Italiassa on tällä hetkellä todella lämminkin. Olisihan se mukavaa että pääsisi fillaroimaan t-paidassa, lämpimässä ja auringon paisteessa. Suomessa ei tänä kesänä ole pahemmin sellaisesta fillaroinnista ole voinut kuin haaveilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti