Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 30. elokuuta 2012

Naisten shoppailua lomaa varten

Jokainen itseään kunnioittava nainen käy shoppailemassa lomaa varten kaikkea tarpeellista...uusia vaatteita, kenkiä, laukkuja jne. Tietysti jokainen itseään naiseksi kutsuva shoppailee myös lomalla...ja varsinkin Italian lomalla, muodin synnyinmaassa.

Jotta en olisi yhtään sen huonompi kuin nuo muutkaan itseään kunnioittavat naiset, päätin siis minäkin käydä shoppailemassa lomaa varten. Ihan täpinöissäni...

Budjettia en itselleni laittanut kun ajattelin että tämä on tämän vuoden ainut loma ja tällainen "Once in a lifetime" tapaus kaiken lisäksi.

Ja löysinhän minä tietysti ostoksia...ei shoppailureissulta voi tulla tyhjin käsin kotiin, mitä se nyt Monzakin olisi sanonut jos ei olisi mitään tarttunut mukaan???

Päivän ostokset olivat tietenkin: Iso rulla jeesusteippiä ja pussillinen kolmen eri koon nippusiteitä. (Olivat liiterissä alennuksessa, vaikka luultavasti menin halpaan ja töhräsin näihinkin ainakin euron liikaa, mutta budjettiahan ei ollut.)


Siitä huolimatta että olen noin 7 euroa köyhempi tämän shoppailureissun jälkeen...tunnen ylpeyttä hienoista löydöistäni. On varmaan Monzakin ylpeä näin hienoista ostoksista.
 
Ja täytyy myöntää, että nyt voimme lähteä täysin epäröimättä ja vankoin mielin reissuun, koska kaikki oleellinen on nyt hommattu ja matka on turvattu sillä


1 kommentti:

  1. Noilla pärjää jo pitkälle. Ehkä vielä pieni rulla rautalankaa olisi paikallaan.

    VastaaPoista